Prelepi neznanec

Prelepi neznanec - Christina Lauren | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christina Lauren
DIMENZIJA
12,93 MB
IME DATOTEKE
Prelepi neznanec.pdf
ISBN
7628368961904

OPIS

Da bi pobegnila pred prešuštnim nekdanjim fantom, se je finančna mojstrica Sara Dillon preselila v New York, kjer išče vznemirjenje in strast brez večjih obvez. Zato bi morala z neubranljivo seksi Britancem, ki ga je spoznala v klubu, preživeti zgolj zabavno noč. Toda zaradi načina in hitrosti, s katerima se topijo njeni zadržki, se prelevi iz seksa za eno noč v njenega prelepega neznanca.Celo mesto ve, da Max Stella obožuje ženske, vendar nikoli ni našel takšne, ki bi jo posebej rad obdržal. Čeprav ima obilo sreče zaradi slovesa poredneža z Wall Streeta, se šele zaradi Sare – in njenih divjih fotografij, ki mu jih dovoli posneti – začne spraševati, ali zanj obstaja kdo zunaj spalnice.Čeprav seksata na krajih, kjer bi ju lahko zalotil kdor koli, se Sara še bolj kot tega, da bi jo zasačili na javnem mestu, boji, da bi se z Maxom preveč zbližala.

ŽMAHAR, Cristy Nebesa navdihujejo : 222 življenjskih sporočil, ki te vsak dan navdihujejo in puščajo zlato sled vodstva Nebes, 222 invokacij zvezdnega prahu, ki ti blagoslavlja življenje / Cristy Žmahar. OGROMAN PRELEPI RETKI LOT PLASTIČNI UKRASI JUGOSLAVIJA 9.900 din . OGRLICA SA NEŽNO ŽUTIM KAMENČIĆIMA, NOVO 200 din * RINASCIMENTO * Romantična nežno roze haljina * Vel.

Org. naslov: Beautiful Stranger * * * * 23 vote.

POVEZANE KNJIGE