Pod okriljem angelov

Pod okriljem angelov - Jacky Newcomb | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jacky Newcomb
DIMENZIJA
6,48 MB
IME DATOTEKE
Pod okriljem angelov.pdf
ISBN
9050708677520

OPIS

Knjiga, ki prinaša resnične zgodbe o čudežnih posredovanjih angelov varuhov in stikih z dragimi pokojniki, je vir tolažbe, navdiha in miru. Posveča se tudi podrobnostim teh dogodkov – kako so se zgodili, kaj so se ljudje naučili iz njih in kakšen vpliv so imeli na njihovo življenje.Preberite o:- ljubečem duhu, ki je na mobilniku pustil božično sporočilo,- pokojnem stricu, ki je nečakinji čestital za opravljen vozniški izpit ... že dan prej, preden ga je opravila,- angelu, ki je umirajočo žensko potisnil nazaj v njeno telo, ker še ni prišel njen čas,- številnih otrocih po vsem svetu, ki videvajo nadangela Mihaela,- orjaških angelskih rokah, ki so v zrak dvignile avto, da so potnike rešile pred čelnim trčenjem.Preberite te in druge osupljive zgodbe z vsega sveta, spoznajte čudovita znamenja, ki pokažejo, da so angeli z nami, in poiščite odgovore na vsa svoja angelska vprašanja!Jacky Newcomb, strokovnjakinja za angele in paranormalna doživetja, je večkrat nagrajena avtorica ter stalna kolumnistka v reviji Fate & Fortune. Med njenimi strankami je veliko zvezdnikov in znanih osebnosti. Je redna gostja radijskih oddaj in pogosto nastopa v jutranji oddaji britanske postaje ITV in oddaji v živo na Petem kanalu. Njeno ime se pojavlja tudi v največjih časopisih v državi, kot so Daily Mail, Daily Express in Daily Mirror.

Svoje zgodbe pripovedujejo ljudje, ki so izgubili bližnjega, za njim žalovali in prejeli sporočilo, ki jim je popolnoma pomirilo dušo. Pod okriljem angelov Knjiga, ki prinaša resnične zgodbe o čudežnih posredovanjih angelov varuhov in stikih z dragimi pokojniki, je vir tolažbe, navdiha in miru. Posveča se tudi podrobnostim teh dogodkov - kako so se zgodili, kaj so se ljudje naučili iz njih in kakšen vpliv so imeli na njihovo življenje. Pod okriljem angelov Avtor: Jacky Newcomb Resnične zgodbe o angelskem posredovanju.

Število izposoj: 183. Sigla Naziv knjižnice ... Medijstvo in intuitivno ustvarjanje, Angelske In Zvočne Terapije, Sprehajanje psov, Intuitivna sporočila / potenciali | Mikaela Kastrevc Vsa inovativna in startup podjetja vabljena na dogodek EUREKA E!nnovest, ki se bo odvil 6.

POVEZANE KNJIGE