Nebotičniki, sedite

Nebotičniki, sedite - Niko Grafenauer | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Niko Grafenauer
DIMENZIJA
6,61 MB
IME DATOTEKE
Nebotičniki, sedite.pdf
ISBN
7350986574164

OPIS

Niko Grafenauer, pesnik, prevajalec, esejist in dolgoletni urednik pri založbi Mladinska knjiga, je eden izmed najbolj priznanih in priljubljenih pesnikov za otroke in mladino pri nas. Le kdo ne pozna Skrivnosti in legendarnega Pedenjpeda? Ob njegovem jubileju smo ponatisnili zbirko pesmi Nebotičniki, sedite, ki jo bogatijo ilustracije slikarja Matjaža Schmidta.

Na običajnih mestih nismo našli nobenih recenzij. Bibliografski podatki.

Od otroških so najbolj znane pesmi o Pedenjpedu ter zbirke Nebotičniki, sedite, Skrivnosti (iz te je tudi pesem Življenje), Kadar glava nad oblaki plava... Strokovni predmeti: Poročila za vaje 1. do 8.; Strokovni predmeti: Vaja 1.10: BCD koderji in dekoderji ; Strokovni predmeti: Vaja 2.2: Krmiljenje porabnikov s tipkami ; Strokovni predmeti: Delo s programom Dev-C++ ; Strokovni predmeti: Uvod v C OBČNA IN LASTNA IMENA 1.

POVEZANE KNJIGE