Ali je to zmota?

Ali je to zmota? - Boris Vezjak | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Boris Vezjak
DIMENZIJA
6,4 MB
IME DATOTEKE
Ali je to zmota?.pdf
ISBN
2400591380259

OPIS

Ko se pogovarjamo ali o čem razmišljamo, se večkrat zmotimo – včasih hote, včasih pa nehote. V tej slikanici je devet zgodbic, v katerih se otroci in odrasli med drugim pogovarjajo o tem, ali imamo prav, ko trdimo, da so vsi otroci poredni in da vsi Romi kradejo, ali lahko lažemo, ker tudi naši prijatelji lažejo, ali je zmeraj prav in zdravo to, kar počne večina ljudi, ali so stvari res lahko le bele ali črne, ljudje pa le dobri ali hudobni in ali se lahko zmeraj zanesemo na tiste, ki naj bi vedeli več od nas.Avtor Boris Vezjak je profesor antične filozofije na Filozofski fakulteti v Mariboru in kritični intelektualec.

Knjiga je še nerabljena! Založnik o knjigi: Ko se pogovarjamo ali o čem razmišljamo, se večkrat zmotimo - včasih hote, včasih pa nehote. V tej slikanici je devet zgodbic, v katerih se otroci in odrasli med drugim pogovarjajo o tem, Druga stvar je, če pes naskoči gonečo se psico.

Ko se pogovarjamo ali o čem razmišljamo, se večkrat zmotimo - včasih hote... Zmota št. 3: Toplotna črpalka je najdražja.

POVEZANE KNJIGE