Stacey v Ljubljani; Gostujoče predavanje Judith Stacey s komentarji Tanje Rener, Ranke Ivelje in Mitje Blažiča

Stacey v Ljubljani; Gostujoče predavanje Judith Stacey s komentarji Tanje Rener, Ranke Ivelje in Mitje Blažiča Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,54 MB
IME DATOTEKE
Stacey v Ljubljani; Gostujoče predavanje Judith Stacey s komentarji Tanje Rener, Ranke Ivelje in Mitje Blažiča.pdf
ISBN
2062819458012

OPIS

Dvojezična slovensko/angleška publikacija prinaša zapis gostujočega predavanja "Nikomur se ne odpovejmo" ene od vodilnih ameriških sociologinj družine Judith Stacey, ki je gostovala na Filozofski fakulteti, 9. maja 2011. Ko sta Judith Stacey in Tim Biblarz januarja 2010 v reviji Journal of Marriage and Family objavila svojo študijo, v kateri se sprašujeta o vplivu spola pri vzgoji in razvoju otrok, so rezultati raziskave glasno odmevali. To je bil tudi eden od vzgibov za povabilo v Slovenijo. Njen obisk v Sloveniji je sovpadal z izidom njene knjige Unhitched: Love, Marriage, and Family Values from West Hollywood to Western China.

Bernard Ferdinand Erberg, uradni jezuitski dnevniški zapis ob Boškovićevi prenočitvi pri ljubljanskih jezuitih pri sv. Jakobu dne 9.

Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno ... 2. Bošković v ljubljani Slika 1.

POVEZANE KNJIGE