Smrt lirike?

Smrt lirike? - Brane Senegačnik | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Brane Senegačnik
DIMENZIJA
3,35 MB
IME DATOTEKE
Smrt lirike?.pdf
ISBN
4390116237025

OPIS

senegaČnik filozofska fakulteta 2015 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, Pesnik, prevajalec Seneke in Pindarja, klasični filolog ter esejist dr. Brane Senegačnik, dobitnik Rožančeve nagrade za knjigo Paralipomena poetica, je pred kratkim objavil zbirko študij o poeziji z naslovom Smrt lirike? Nekaj dni po svetovnem dnevu poezije bo več o knjigi, objavljeni pri Znanstveni založbi filozofske fakultete, in njeni tematiki povedal avtor v oddaji Izšlo je v ... S pomenljivim naslovom Smrt lirike? (ne spreglejte vprašaja!) se na 260 straneh odvija bitka za njeno življenje.

Filozofska fakulteta je 2019 praznovala 100 let obstoja. Ob ustanovitvi Univerze v Ljubljani leta 1919 je bila Filozofska fakulteta njena ustanovna članica.

POVEZANE KNJIGE