Okrutni svet

Okrutni svet - Luis Negrón | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Luis Negrón
DIMENZIJA
3,13 MB
IME DATOTEKE
Okrutni svet.pdf
ISBN
2721756063504

OPIS

Liki zgodb v Okrutnem svetu se nenehno spopadajo s predsodki, strtim srcem, revščino, obrekovanjem in smrtjo. Fiktivni svet Luisa Negróna je nedvomno krut – vendar obljuden z nezlomljivimi, duhovitimi in presenetljivo optimističnimi junaki. Zgodbe o včasih smešnih in drugič pretresljivih načinih preživetja v skrajno okrutnem svetu so napisane premišljeno in spretno, čista, linearna pripoved se prepleta s satiro. Pripovedi so prežete s pesniškim žarom in drznostjo, začinjene so s ščepcem duhovnosti ter ne skoparijo s kritiko fanatizma in homofobije.

Ti so bili za eno izmed njegovih nekdanjih deklet žal ... Okrutni množični morilec Charles Manson umira . Odpri galerijo .

Watts je najprej zatrjeval, da je, medtem ko je bil v službi, žena pobegnila skupaj s hčerkama, a ... Okrutni diktator hoče sina Objavljeno 28. februar 2014 22.40 | Posodobljeno ...

POVEZANE KNJIGE