Moj fant?

Moj fant? - Meredith Badger | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Meredith Badger
DIMENZIJA
4,10 MB
IME DATOTEKE
Moj fant?.pdf
ISBN
4577618732237

OPIS

Fant ne more biti tvoj najboljši prijatelj, ali pač? Mia in Jaka sta velika prijatelja – prva soseda sta in všeč so jima podobne stvari. Toda kaj se zgodi, če vsi mislijo, da je to njen fant?

Vse skup ... Fant moj je nenavaden, bizaren strip, poln črnega humorja. Protagonist zgodbe (starejši beli moški) posvoji otroka, ki mu je mati umrla med porodom, nato pa ga s komično in pretirano starševsko vznesenostjo uvaja v svet nekakšnega visokega razreda. Pridi pome, moj fant, na vasi je danes ples, saj mam'ca me s tabo pusti, ker fantič pošten si ti.

maj 2012 Delimo vstopnice za premiero filma Kaj pričakovati, ko pričakuješ! Varam ga, ker moj fant ni dober v postelji. Pozdravljeni, sem 21-letno dekle, študentka.

POVEZANE KNJIGE