Dolgo prehajanje

Dolgo prehajanje - Maja Haderlap | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maja Haderlap
DIMENZIJA
8,67 MB
IME DATOTEKE
Dolgo prehajanje.pdf
ISBN
9241438930771

OPIS

Ali kar je precej tudi za angleški prostor. Dolgo prehajanje je zbirka nadvse senzibilnih pesmi Maja Haderlap s pomenljivim naslovom. Že na samem začetku smo soočeni s posebnim paradoksom: slovenska pesnica, ki napiše zbirko pesmi v nemškem jeziku, s pomočjo ustanove Traduki in enega najuglednejših slovenskih prevajalcev iz nemškega jezika dá prevesti svoje pesmi v lastni materni jezik. Prašičereja ima v Sloveniji dolgo tradicijo, še vedno je ohranjena tradicionalna reja, višja kakovost mesa in izdelkov.

Read reviews from world's largest community for readers. Nobenega kraja ni, ki bi tako zelo klical po zamenjavi besed, po prevodu,... Dolgo prehajanje je zbirka nadvse senzibilnih pesmi Maje Haderlap s pomenljivim naslovom.

POVEZANE KNJIGE