Zbrani in sočutni otroci

Zbrani in sočutni otroci - Susan Usha Dermond | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susan Usha Dermond
DIMENZIJA
8,86 MB
IME DATOTEKE
Zbrani in sočutni otroci.pdf
ISBN
9630985626809

OPIS

“Usmerjanje pozornosti na trenutke, ki navdihujejo, pomaga otrokom (in učiteljem!), da so »na preži« za njimi. Postopoma postanejo otroci – tudi tisti, ki so se po navadi osredotočali na negativno in se stalno pritoževali – srečnejši in bolj usklajeni drug z drugim.” - Susan Usha Dermond, Zbrani in sočutni otroci

Naj otroci vidijo kako pomagate ljudem, poslušate prijatelje s problemi in kažete prijaznost z majhnimi dejanji vsak dan. Če boste sami prijazni in sočutni, govorili nežno in prijazno ter nudili pomoč drugim ste lahko prepričani, da se bodo vaše navade prenesle tudi na otroke. Zbrani in sočutni otroci Bajželj Maja Knjiga, ki ti bo končno povedala vse o puncah in fantih Štampar Franci Gojenje in rez sadnih rastlin Avtor.

Jedi za razstrupljanje, cena: 9,90 eur, prodam za 3 eur. 6.Vrtnarija za otroke- prodam za 1 eur.

POVEZANE KNJIGE