V Jezusovem imenu

V Jezusovem imenu - Henri J. M. Nouwen | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Henri J. M. Nouwen
DIMENZIJA
12,6 MB
IME DATOTEKE
V Jezusovem imenu.pdf
ISBN
9567018291173

OPIS

V Jezusovem imenu je eden od klasikov znanega duhovnega pisca Henrija Nouwna, v katerem se posveča vodenju. V današnjem tekmovalnem in ambicioznem svetu voditelji v ospredje postavljajo sebe in se opirajo predvsem na lastne zmožnosti, prostora za pristnost in ranljivost pa je malo. Nouwen resničnega voditelja, ki sledi Jezusovemu zgledu, najsibo duhovnik ali tudi laik, vidi drugače: kot tistega, ki potrebuje ljudi prav toliko, kot oni potrebujejo voditelja, ki je prepričljiv, ne da bi bil tog, ki je v osebnem odnosu z izvirom življenja ter zato ljudem lahko pomaga zaslišati nežen in ljubeč božji glas.

V današnjem tekmovalnem in ambicioznem svetu vodi… V Jezusovem in Marijinem Imenu kličem vsaj 100 katoličanov v Sloveniji, da se zberemo skupaj in v Duhu povezani vsak dan molimo 3 ali več Rožnih Vence za rešitev našega naroda pred zlom, ki ga širi Satan. V judovskem izročilu je ime tesno povezano z identiteto. Do take mere, da je v izganjanju duhov imelo pomembno mesto poimenovanje duha ali demona.

On je »Božje Jagnje« in na temelju njegove žrtve so nam lahko odpuščeni grehi. 2.

POVEZANE KNJIGE