"Usidrali smo se na morje"

Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nadja Terčon
DIMENZIJA
12,66 MB
IME DATOTEKE
"Usidrali smo se na morje".pdf
ISBN
5456874657493

OPIS

Usidrali smo se na morje: Vzpostavitev slovenskega pomorstva 1945-1958 je nova knjiga dr. Nadje Terčon, muzejske svetnice in raziskovalke novejše zgodovine v Pomorskem muzeju Sergej Mašera Piran, o vznemirljivi in manj znani zgodovini slovenskega pomorstva po drugi svetovni vojni.

Park Pietro Coppo: 19.30 otroški program - gledališka predstava gledališča KUKUC. Promenada - Sončno nabrežje: 19.30 - Pihalni orkester Izola - glasbeni mimohod.

Nadje Terčon, muzejske svetnice in raziskovalke novejše zgodovine v Pomorskem muzeju Sergej Mašera Piran, o vznemirljivi in manj znani zgodovini slovenskega pomorstva po drugi svetovni vojni. Usidrali smo se na morje Nadja Terčon Dopolnjeno doktorsko delo prinaša nova znanstveno-raziskovalna spoznanja v zgodovini pomorstva in zgodovini Istre 2. pol.

POVEZANE KNJIGE