Moj boj

Moj boj - Karl Ove Knausgård | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karl Ove Knausgård
DIMENZIJA
7,21 MB
IME DATOTEKE
Moj boj.pdf
ISBN
4507820680326

OPIS

Norveški pisatelj Karl Ove Knausgard (1968) je v šestih knjigah pod skupnim naslovom Moj boj brez zadržkov in do najmanjših podrobnosti povzel svoj »boj« – življenje, ki ga je izkusil in (pre)živel.Knjige so že z zloglasnim naslovom vzbudile pozornost, še bolj nezaslišano pa se zdi dejstvo, da je Knausgardovo radikalno soočenje z intimo dobesedno zasvojilo najprej norveško in kmalu zatem še globalno publiko. Boleče odkrito, provokativno, a tudi inteligentno, strastno in življenja polno pisanje!V drugi knjigi se Karl Ove preseli iz Norveške v Stockholm, kjer spozna ljubezen svojega življenja in postane oče. Bere. Poskuša pisati. Na dolgih sprehodih z vozičkom ima veliko časa za premišljevanje o marsičem.

Po tretjem mestu domačina Vincenta Kriechmayrja še ni končan boj za superveleslalomski globus. Tako kot v številne druge knjige v največji spletni knjigarni je tudi v Moj boj mogoče "pokukati". Foto: Amazon Med recenzijami uporabnikov lahko naletimo tudi na take - predvidevamo, da sarkastične - "ocene": "Moram priznati, da mi je nerodno, da za tega gospoda nisem še nikoli prej slišal.

Adolf Hitler ( 20101). ISBN/EAN:P_9789616282673.

POVEZANE KNJIGE