Lordova preobrazba

Lordova preobrazba - Carla Kelly | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carla Kelly
DIMENZIJA
11,33 MB
IME DATOTEKE
Lordova preobrazba.pdf
ISBN
1388483677507

OPIS

Izjemna avtorica Carla Kelly znova dokazuje, da so ljubezen, preobrazba in spontanost sestavine izvrstne romance.Razvpiti lord Ragsdale je nesramno bogat, neznosno pregrešen in nepojmljivo brezsrčen. Kljub temu zelo častno reši Emmo Costello pred strašno usodo, ko pohotnemu okrutnežu prepreči, da bi si jo priigral pri kartanju in si jo prilastil kot služabnico.Zdaj je na vrsti Emma, da lorda Ragsdala reši pred samim seboj. Pomaga mu opustiti pijačo, igre na srečo in razuzdano življenje. Prisili ga, da prekine zvezo z nasladno ljubico, in ga spremeni v primernega snubca za mlade dame iz visoke družbe.Predvsem pa mora preprečiti, da bi njegovo pohotno oko predolgo počivalo na njej, pa čeprav mora pri tem brzdati svoje lastno hrepenenje, s katerim tvega, da bo uničila ves trud, ki ga je vložila v preobrazbo razuzdanca, ki se mu ni moč upreti …

Ena je fizična preobrazba Gregorja Samse, kot rezultat odtujenosti od samega sebe, ker je dolgo živel, kot žuželka, duhovna preobrazba Gregorja Samse, kot njegovo duhovno prebujenje (med sestrinim igranjem na violino, poskuša rešiti sliko iz zidu - zvest sebi, kot duhovnemu bitju ... Preobrazba (nemško Die Verwandlung) je groteska pisatelja Franza Kafke, prvič objavljena leta 1915. Kratka obnova.

Izjemna avtorica Carla Kelly znova dokazuje, da so ljubezen, preobrazba in spontanost sestavine izvrstne romance. Razvpiti lord Ragsdale je nesramno bogat, neznosno pregrešen in nepojmljivo brezsrčen.

POVEZANE KNJIGE