Elon Musk

Elon Musk - Ashlee Vance | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ashlee Vance
DIMENZIJA
3,65 MB
IME DATOTEKE
Elon Musk.pdf
ISBN
3199601585423

OPIS

Elon Musk je leta 1992 prispel v Združene države kot priseljenec iz Južne Afrike z gorečo željo, da uresniči svoje najbolj divje sanje. V viharnih letih, ki so sledila, ga je ob neznanskih uspehih čakalo tudi nemalo hudih razočaranj. Izrinili so ga iz PayPala, prebolel je nevarno obliko malarije in se soočil s smrtjo otroka. Potem je iz Silicijeve doline odšel v Los Angeles. Njegovi prijatelji so osuplo opazovali, kako je naslednjih nekaj let pognal vse svoje premoženje za rakete in električne avtomobile. Do leta 2012 pa je uprizoril enega največjih preporodov v zgodovini poslovanja: podjetja Tesla Motors, SpaceX in SolarCity so doživela edinstven uspeh, Muskovo premoženje pa je bilo ocenjeno na več kot 5 milijard dolarjev.Le malokateri industrialec v vsej industrijski dobi bi se lahko z Muskom kosal po neizčrpni energiji in prodornosti vizij. Elon Musk, nekakšna sodobna kombinacija Thomasa Edisona, Henryja Forda, Howarda Hughesa in Steva Jobsa, je gonilna sila treh inovativnih \\'zelenih\\' podjetij, ki so vsa dodobra pretresla ameriški poslovni in industrijski svet. Bolj kot katerikoli drugi menedžer vlaga svojo energijo in lastna sredstva v oblikovanje prihodnosti, ki je videti pestra in daljnosežna – še bolj kot najbolj fantastičen znanstvenofantastičen roman.

Read more It's been more than a year since Tesla unveiled the first version of its electric Cybertruck, but Tesla CEO Elon Musk said an updated version of the car might be coming soon. Elon Musk je zdaj najbogatejši Za milijardo je prehitel Jeffa Bezosa. Neverjetni vzpon mu je omogočila Tesla.

Neverjetni vzpon mu je omogočila Tesla. Elon Musk: Za delo pri Tesli ne potrebujete univerzitetne izobrazbe Po mnenju prvega moža Tesle univerzitetna diploma ne predstavlja neke »izjemne sposobnosti«. — Elon Musk (@elonmusk) February 22, 2021 Latency, a measure of how long it takes your internet signal to travel to space and back, will also drop to around 20ms this year, Musk added. Elon Musk celebrates after the launch of a SpaceX Falcon 9 rocket and Crew Dragon spacecraft at Cape Canaveral, Fla., on May 30, 2020.

POVEZANE KNJIGE