5 minut s Svetim Duhom

5 minut s Svetim Duhom - Víctor Manuel Fernández | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Víctor Manuel Fernández
DIMENZIJA
8,79 MB
IME DATOTEKE
5 minut s Svetim Duhom.pdf
ISBN
5414341106448

OPIS

Pet minut na dan, posvečenih Svetemu Duhu, je lahko pravi balzam, ki bo počasi do globin prenovil naše življenje. Skozi leto bomo prehodili veličastno duhovno pot.V teh premišljevanjih in molitvah združuje avtor veliko let na poti duhovnega delovanja. V svojih številnih knjigah in radijskih programih ter pri duhovnem spremljanju je vedno iskal način, kako bi ljudem pomagal bolje živeti. Čeprav se izraža preprosto in razumljivo, ob branju začutimo trdnost in globino njegovega teološkega raziskovanja o Svetem Duhu, o milosti in duhovnosti.

sure Bog neposredno nagovori Jezusa: »O Jezus, Marijin sin, spomni se blagoslova, ki sem ga dal tebi in tvoji materi, ko sem te podprl s Svetim Duhom (angelom Gabrijelom) in si ljudem govoril, ko si bil še v zibelki in kot odrasel mož; ko sem te poučil o Knjigi, modrosti, Tori in Evangeliju; ko si z Mojim dovoljenjem iz ... Po tvojem ljubljenem Sinu Jezusu Kristusu, našem Gospodu, ki s teboj in s Svetim Duhom kraljuje vedno in vselej. Amen.

On je to storil: odprl nam je ta odnos s Troedinim Bogom, Očetom, Sinom in Svetim Duhom. To trdi apostol Janez ob koncu uvoda v svoj evangelij: »Boga ni nikoli nihče videl; edinorojeni Bog, ki biva v Očetovem naročju, on je razložil« (Jn 1,18). Živeti s Svetim Duhom V zadnjem letu me nagovarja odlomek iz Apostolskih del, ki pripoveduje o sreanju med apostolom Pavlom in Kristusovimi uenci v Efezu.

POVEZANE KNJIGE