Zgodovina Evrope v dobi racionalistične civilizacije 1775-2015

Zgodovina Evrope v dobi racionalistične civilizacije 1775-2015 - Janko Prunk | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janko Prunk
DIMENZIJA
10,55 MB
IME DATOTEKE
Zgodovina Evrope v dobi racionalistične civilizacije 1775-2015.pdf
ISBN
2621739571136

OPIS

Monografija Zgodovina Evrope v dobi racionalistične civilizacije 1775-2015 je gotovo knjiga, po kateri bodo s pridom posegali zelo različni bralke in bralci. Po eni strani se bo lahko iz nje o temeljnih razvojnih potezah politične, gospodarske ali kulturne zgodovine Evrope v zadnjih dveh stoletjih in pol poučil vsakdo, ki ga zanimata novejša preteklost in polpreteklost, po drugi strani pa bo z obilico vključenega gradiva in s svežimi interpretacijami mnogih pojavov nagovarjala specialiste. / ... / Zelo pomemben je uvodni razdelek, v katerem avtor pojasni svoje razumevanje pojma racionalistična civilizacija in izriše sugestivno fresko Evrope na predvečer moderne, brez katere bi bili nadaljnji razvojni procesi nerazumljivi.Doc. dr. Aleš Maver

Če želite preskočiti skupine, pritisnite tipki Ctrl+PUŠČICA LEVO ali Ctrl+PUŠČICA DESNO. dosežki pri sodobnem trajnostnem razvoju farmacevtske biotehnologije v Sloveniji 2016 Uroš Skalerič: stomatologija: Janko Prunk: znanstvena monografija Zgodovina Evrope v dobi racionalistične civilizacije 1775-2015: Branko Stanovnik: organska heterociklična kemija Božidar Šarler: dosežki pri razvoju in uporabi brezmrežnih numeričnih ... su=kulturna zgodovina PEFMB Virtualna knjižnica COBISS+. Na enem mestu dostop do informacij v knjižnicah.

Bralci se bodo lahko seznanili s temeljnimi razvojnimi potezami politične, gospodarske in kulturne zgodovine Evrope. Zgodovina Evrope v dobi racionalistične civilizacije 1775-2015 je nova knjiga zgodovinarja Janka Prunka, ki se ukvarja s temeljnimi razvojnimi potezami politične, gospodarske in kulturne zgodovine Evrope. Po traku se pomikajte s standardnimi tipkami za krmarjenje brskalnika. Če želite preskočiti skupine, pritisnite tipki Ctrl+PUŠČICA LEVO ali Ctrl+PUŠČICA DESNO. dosežki pri sodobnem trajnostnem razvoju farmacevtske biotehnologije v Sloveniji 2016 Uroš Skalerič: stomatologija: Janko Prunk: znanstvena monografija Zgodovina Evrope v dobi racionalistične civilizacije 1775-2015: Branko Stanovnik: organska heterociklična kemija Božidar Šarler: dosežki pri razvoju in uporabi brezmrežnih numeričnih ... su=kulturna zgodovina PEFMB Virtualna knjižnica COBISS+.

POVEZANE KNJIGE