Zgodba o vrani

Zgodba o vrani - Naomi Howarth | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Naomi Howarth
DIMENZIJA
8,31 MB
IME DATOTEKE
Zgodba o vrani.pdf
ISBN
8650071336478

OPIS

Zgodba o nesebični vrani je nastala po pripovedki ljudstva Lenni Lenape in nas uči o pogumu, plemenitosti in spoštovanju narave.

Vse živali bi sicer rade pomagale, a moč zbere le pisana vrana z zvonkim glasom. Modro sonce pa pozimi počiva in ji lahko podari ... Zgodba o vrani je najprej nagovorila mene, a tudi Mici je - kljub besedilu v verzih, ki so z nevsakdanjo govorico za malčke včasih moteči.

maja 92 1380 Cerknica e-pošta: [email protected] tel: 01 / 70-50-520 DA BOSTE OSVOJILI BRALNO ZNAČKO JE POTREBNO prebrati določeno število knjig ter se udeležiti pogovora o njih in sicer: učenci I. triade - 4 knjige (ena izmed njih je lahko knjiga s pesmimi), Zgodba o malem vrančku, iz katerega se norčujejo vsi starejši vrani, je prilika o drugačnosti in sprejemanju le-te.

POVEZANE KNJIGE