Vse leto

Vse leto - Zulejka Javeršek | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zulejka Javeršek
DIMENZIJA
5,41 MB
IME DATOTEKE
Vse leto.pdf
ISBN
9326365998557

OPIS

Zulejka Javeršek, avtorica bloga Uglašena kuhinja, je v tej navdihujoči knjigi zbrala svoje recepte, ki so nastajali v idiličnem okolju kmetije na Koroškem.¸ Vsi recepti temeljijo na samooskrbi domačega vrta in na živilih rastlinskega izvora, navdihuje pa jih slovenska kulinarična tradicija. Za vse, ki bi radi ostali zvesti lokalnemu, hkrati pa bi v svojo prehrano želeli uvrstiti več hrane rastlinskega izvora, bo knjiga Vse leto nepogrešljiva opora pri snovanju jedilnikov. Recepti so sezonski, razvrščeni po letnih časih – od pomladne koprivne pite od poletnih bučk, jesenskega makovega jabolčnega kolača ali zimskega pirinega narastka: po Zulejkini knjigi bomo kuhali, ob veznih besedilih pa uživali.

Imej popoln pregled nad svojimi dobrimi in slabimi dnevi v letu 2021. 2 Iskren.

Čeprav obračun davka od dohodkov pravnih oseb temelji na izkazu poslovnega izida, se pri pripravi tega obračuna srečujemo s številnimi posebnostmi - zaradi njih se poslovni izid in davčna osnova razhajata. Drsati bo mogoče vse leto, in to brezplačno. Ena od zanimivosti v športnem parku je tudi drsališče z umetno maso velikosti 12 krat 18 metrov, ki so ga postavili lani jeseni.

POVEZANE KNJIGE