Vilinka Soluna se spreminja v metulja

Vilinka Soluna se spreminja v metulja - Žana Vračun | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Žana Vračun
DIMENZIJA
6,57 MB
IME DATOTEKE
Vilinka Soluna se spreminja v metulja.pdf
ISBN
2813128537965

OPIS

Povest o stari skrivnosti, ki jo pozna vsak moder Zemljan. Namenjena je otrokom vsega sveta, da bo zemeljsko potovanje lahkotno, prežeto z ljubeznijo, veseljem in svetlobo.

Telefonska številka: 041-220-310 ali na email: [email protected] Rojevala na pragu ljubljanske porodnišnice, mož in varnostnik pa sta se prepirala Nekoliko slabšo izkušnjo z zdravstvom je v preteklih dneh imela porodnica, ki je ponoči s partnerjem in dulo prišla v ljubljansko porodnišnico rodit. »Prispeli smo s konkretnimi popadki, ki so že najavljali skorajšnje rojstvo, ko nas je na vhodnih vratih ustavil varnostnik, da mora mamica izpolniti ... Informacije o podjetju TRGOVINA VILINKA ALENKA UDOVČ PAVLIN S.P.

Vanje je vtkala obliko in lepoto vsega kar ljubi, misel na vs kar ji je drago. Negovala jih je, se pogovarjala z njimi. Vilinka.

POVEZANE KNJIGE