Projekt Od-rasti

Projekt Od-rasti - Vincent Liegey, ... [et al.] | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vincent Liegey, ... [et al.]
DIMENZIJA
4,77 MB
IME DATOTEKE
Projekt Od-rasti.pdf
ISBN
6994708715336

OPIS

Izstopimo iz religije ekonomije in se spomnimo, da so ekonomski zakoni samo politični konstrukt, in ne naravni pojav. Čas je, da ekonomijo postavimo na njeno mesto, da iz nje naredimo orodje, ki nam bo omogočilo izvajati politiko za izhod iz slepe ulice, v katero nas vedno hitreje vodi družba rasti. Desakralizirajmo ekonomijo in dekolonizirajmo svoje pojmovne predstave.Projekt Od-rasti premišlja instrument, ki nas lahko pripelje v resnično demokratično družbo in nas s tem osvobodi lobijev, oligarhij, družbe spektakla, prisilnega dela, strahu pred jutrišnjim dnem ali pred drugimi ter nam omogoči razmere, da bomo končno lahko mirni in neodvisni.

Nekateri se definiciji od-rasti tudi izogibajo, ko pravijo, da od-rast ni koncept ali teorija, ker ne gre za oblikovan sistem, ampak je ... IZPOSOJA E-KNJIG V KNJIŽNICI. Za izposojo elektronskih knjig potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ju dobite v svoji knjižnici.

Cilja na dekolonizacijo naših pojmovnih predstav. ...

POVEZANE KNJIGE