Pegasta sova

Pegasta sova - Valerij Zupan Val | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Valerij Zupan Val
DIMENZIJA
11,72 MB
IME DATOTEKE
Pegasta sova.pdf
ISBN
9379791415287

OPIS

Valerij Zupan Val, rojen leta 1976 v Sloveniji, se je v iskanju odgovora, zakaj ga ni še nikoli nihče ljubil, lotil projekta „What is love“, za katerega je eno leto potoval po prestolnicah in spraševal ljudi, kaj je ljubezen zanje. Pot ga je vodila na Šrilanko, kjer je v samoti, le v družbi dnevniških zapisov, kot epilog potovanja (v njem so tudi misli mimoidočih o ljubezni) nastal njegov prvenec Pegasta sova.Pronicljiva, tekoča, do konca iskrena izpoved fanta, ki je iz tesnega lokalnega okolja vasice pri Bledu odšel v metropole sveta, da bi našel ljubezen.Najde pa ... moč za zapis svojih iskanj v knjigi.

Ima svetel, srčast obraz s temnimi očmi, z belim perjem pokrite noge in kratek rep.Prostore za gnegdenje si ... Valerij Zupan Val: Pegasta sova Valerij Zupan Val, rojen leta 1976 v Sloveniji, se je v iskanju odgovora, zakaj ga ni še nikoli nihče ljubil, lotil projekta „What is love", za katerega je eno leto potoval po prestolnicah in spraševal ljudi, kaj je ljubezen zanje. Pegasta sova in Narodni park Etoša · Poglej več » Pomeni imen asteroidov: 8501-9000 Pregled pomenov imen asteroidov (malih planetov) od številke 8501 do 9000, ki jim je Središče za male planete dodelilo številko in so pozneje dobili tudi uradno ime v skladu z dogovorjenim načinom imenovanja. Mimovrste.com po vaši meri. Na podlagi vaših spletnih navad za vas personaliziramo vsebino tako, da vam pokažemo le relevantno ponudbo in artikle. Pegasta sova prevod v slovarju slovenščina - afrikanščina na Glosbe, online slovar, brezplačno.

581 všečkov. Knjiga po resničnih dogodkih Pot ga je vodila na Šrilanko, kjer je v samoti, le v družbi dnevniških zapisov, kot epilog potovanja (v njem so tudi misli mimoidočih o ljubezni) nastal njegov prvenec Pegasta sova.

POVEZANE KNJIGE