Ljubezen v popolnosti

Ljubezen v popolnosti - Susan Mallery | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Susan Mallery
Ljubezen v popolnosti.pdf

Ko Pii O\\'Brian umre najboljša prijateljica, pričakuje, da bo podedovala njenega ljubljenega mačka. Namesto tega pa ji ženska zapusti tri zamrznjene zarodke. Ker nikoli ni imela sreče z moškimi in ker je vse prej kot materinska, se sama sebi ne zdi primerna za otroke. Kljub temu se odloči ravnati prav in postati mati samohranilka. Že v istem dnevu pa spozna čednega in postavnega moškega.Raoul Moreno je nekoč živel po različnih rejniških domovih, zdaj pa je sanjsko bogat in v Fool\\'s Goldu vodi tabor za otroke v stiski. Po propadlem zakonu je prepričan, da je za vedno opravil z ženskami in zvezami. Prisrčne in privlačne Pie pa si nikakor ne more izbiti iz glave in nazadnje ji predlaga nekaj resnično norega. Toda ali lahko tako nenavaden začetek razmerja res vodi do srečnega konca?

Kako je pri vas - povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem? "Večkrat v ustvarjanju naših pesmi poudarjamo bolj cinično plat partnerskih zvez, ali pa tisto rahlo bolj seksualno. Prav romantičnih pesmi pa v mojem repertoarju zaenkrat ni. Ljubezen na daljavo so v celoti posneli v New Yorku in okolici.

Nekateri tega praznika ne marajo zaradi prizvoka, ki mu ga je dalo potrošništvo. A dan ljubezni in zaljubljencev sam po sebi pač ne more biti nekaj slabega, sploh če nas... Pot popolnosti je po besedah svetega Pavla pot pristne ljubezni, ki nam jo je Bog razodel v Jezusu Kristusu.