Garaže

Garaže - Urban Vovk | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Urban Vovk
DIMENZIJA
6,14 MB
IME DATOTEKE
Garaže.pdf
ISBN
2471463907274

OPIS

»Knjiga, ki jo imate v rokah, se začne z lokalno vinjeto, pravzaprav je bolj ali manj njeno celotno ozemlje lokalno, ki pa ima vse lastnosti univerzalnega, in potem potujemo skozi neko življenje, ki se bere na različne načine; včasih skoraj kot esej, ali pa kot spomin, ki ostaja spomin, ali pa kot spomin, ki po neki čarovniji prehaja v zgodbo, potem pa spet kot čista, dih odvzemajoča izmišljija, vse pa je napisano suvereno, jasno, arhitektonsko in dramaturško premišljeno, včasih ironično, smešno, da se tolčeš po kolenih, in potem do bolečine iskreno in razkrivajoče. Skrajno pogumno. Ja, ko človek bere Garaže, si nekako oddahne, se nasmeji, ker ga preplavi upanje in začne sanjariti, kajti knjiga radodarno ponuja točno tisto, kar v slovenski prozi tako pogrešam: fino, toplo človečnost in z njo povezano prepričljivost; objem.«- Uroš ZupanUrban Vovk (1971) je avtor treh samostojnih knjig. Za svoje kritiško delo je leta 2002 prejel Stritarjevo nagrado, leta 2007 pa je bil med nominiranci za Rožančevo nagrado.

Priporočajo se temelji, ki so primerni za lahke objekte, na primer 6 temeljev 20x20cm. Garaže in drugi zaprti večnamenski objekti V našem programu konstruiramo tudi različne manjše in srednje velike lesene zaprte objekte, ki niso namenjeni bivanju - običajno se naročniki odločajo za garaže ali manjša preprostejša skladišča oz. delavnice, ki ne potrebujejo ogrevanja. Montažne jeklene garaže so moderne in se ne razlikujejo od opečne garaže.

Garaže - potrebujete garažo, garažno hišo ali parkirni prostor? Na Bolha.com lahko izbirate med različnimi garažami tudi izregij: Savinjske, Dolenjske, Gorenjske in ostalih. različnih regij: Savinjske, Dolenjske, Gorenjske in ostalih. Garaže - potrebujete garažo, garažno hišo ali parkirni prostor? Nepremičnine > prodaja garaže.

POVEZANE KNJIGE