Tridesetletnica

Tridesetletnica - Maja Kremesec | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maja Kremesec
DIMENZIJA
10,94 MB
IME DATOTEKE
Tridesetletnica.pdf
ISBN
5044508218086

OPIS

To ni samo še ena knjiga o ženskah in tem, kako morate živeti ter kaj spremeniti, da boste srečnejše. Nikakor. Pred vami je mnogo realnejša in predvsem zabavnejša knjiga, v kateri avtorica brez dlake na jeziku in z nadvse pikrim humorjem spregovori o vseh sočnih »ženskih« tematikah, s katerimi se ženske vsakodnevno srečujejo, pa tudi o moških – tistih moških, ki imajo privilegij, da si življenje lahko delijo s tridesetletnico. Tridesetletnica vas bo očarala s preprostimi, a realnimi dejstvi, ki veljajo za vse ženske.

Za Julio so leta samo številka! Če bi jo pogledali, ne bi nikoli uganili, da je vstopila v šesto življenjsko desetletje. Julia Roberts uspešno kljubuje letom in z vsakim novim izgleda bolje. Voščilnica 30 za ženske Naša fantastična tridesetletnica × Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo.

Narava in pokrajina (foto): Sankanje s Prevale. Izpostavljeno - DESNO Janez Mihovec-28.

POVEZANE KNJIGE