Sedem skrivnosti zapeljevanja

Sedem skrivnosti zapeljevanja - Anne Mallory | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Anne Mallory
Sedem skrivnosti zapeljevanja.pdf

Sedem skrivnosti zapeljevanja, škandalozna in provokativna zgodba, ponuja omamen vpogled v moške misli in ženska hrepenenja. Vsako dobro zapeljevanje se začne z nastavljanjem vabe!Miranda Chase je izobražena prodajalka knjig, a ni del visoke družbe. Tako kot vse v Londonu tudi njo privlačijo erotične vsebine. Med brskanjem po globinah, ki se skrivajo pod platnicami knjig, se ji niti sanja ne, da bi utegnil v knjigarno njenega strica vstopiti pravi vikont.Maximilian, vikont Downing, ima precej nenavadne poglede na zadeve, povezane s strastjo in poželenjem. Odkrito se postavlja s svojo čutno močjo in je vedno v iskanju naslednje ženske trofeje. Toda Mirandina mešanica nedolžnosti, zaupanja in ljubezni mu postreže z zanj nepričakovanim razpletom.

Založništvo in izdelava - Maribor : Hiša knjig, Založba KMŠ, 2015 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-6982-17-7 COBISS.SI-ID - 84251393 ... Serija: Secrets, 1.knjiga Zvrst: ZG 9 * * * ½ 34 vote Vsebina članka: Kako zapeljati Oven Pomembne podrobnosti Kako osvojiti ovčarjevega moškega: horoskop videoposnetka Foto: Shutterstock Kako zapeljati Oven Ko ste si postavili cilj, da osvojite človeka, rojenega pod znakom Oven, ne pozabite, da imajo ti člani močnejšega seksa pozornost. Ne škropite na pohvale, samo zapomnite si, da bi bila pohvalo iskreno in resnično. Sedem skrivnosti zapeljevanja.

Tako kot vse v Londonu tudi njo privlačijo erotične vsebine. Sedem skrivnosti zapeljevanja, škandalozna in provokativna zgodba, ponuja omamen vpogled v moške misli in ženska hrepenenja. Vsako dobro zapeljevanje se začne z nastavljanjem vabe! Miranda Chase je izobražena prodajalka knjig, a ni del visoke družbe.