Kdo je danes glavni

Kdo je danes glavni - Nataša Konc Lorenzutti | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nataša Konc Lorenzutti
DIMENZIJA
4,51 MB
IME DATOTEKE
Kdo je danes glavni.pdf
ISBN
1666397353116

OPIS

Nika, najmlajša v veliki družini, komaj čaka, da bo glavna. In kdaj bo to? Na koncu knjige! Vmes se mora izmenjati še nekaj letnih časov, ugnati je treba kakšno neumnost, napraviti kak izlet, se igrati in kaj novega naučiti ter malo zrasti ... Simpatično in duhovito, kar velja za besedilo in ilustracije.

uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ljubljanski redarji pokazali policistom, kdo je glavni na ulici. Policijsko vozilo v centru Ljubljane si je danes prislužilo kazen za nepravilno parkiranje.

Zadnje štiri tekme v hitrih disciplinah, dva smuka in dva superveleslaloma, je dobil Avstrijec Vincent Kriechmayr, ki je glavni favorit za zmago tudi danes. Slovenske barve bo branila četverica, Miha Hrobat, Martin Čater, Boštjan Kline in Nejc Naraločnik. Menih je človek, ki se posveti Bogu.

POVEZANE KNJIGE