Besede nad oblaki

Besede nad oblaki - Evald Flisar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Evald Flisar
DIMENZIJA
6,95 MB
IME DATOTEKE
Besede nad oblaki.pdf
ISBN
9605026000066

OPIS

Na dolgem letu iz Londona v Singapur drug poleg drugega sedijo zakonci, partnerji, sorodniki, pa tudi popolni neznanci. Zapletajo se v sprva vljudnostne, kasneje pa vse bolj dramatične pogovore, in začne se kazati, da so nekateri potniki na nenavaden način in morda celo usodno medsebojno povezani. Pred nami sta pretežno v dialogih napisana in stopnjujoče dramatična raziskava razdrobljenosti sodobne človeške misli in katalog zvijač, ki se jih poslužujemo v medčloveških odnosih, pred nami je mešanica detektivske negotovosti, tragedije, smeha in posmeha. Med dvanajsturnim poletom skozi idejno zgodovino človeštva nas spremlja vse bolj mučno vprašanje: bomo strmoglavili? Ali bomo varno pristali?

10. 2020 / Oder / Recenzija Zala Julija Kavčič ... Get this from a library! Besede nad oblaki : roman.

Preverite zalogo po klubskih centrih > K poslušanju oddaje Valovanje besed vabimo z bralnimi predstavitvami in pogovornim gostovanjem Evalda Flisarja, avtorja romana Besede nad oblaki, in Toma Podstenška, avtorja romana Tihožitje z mrtvo babico. S pesniškim recitalom pa bomo obudili spomin na izjemno poezijo Antona Aškerca. V zadnjem romanu Evalda Flisarja Besede nad oblaki spremljamo potnike v letalu Boeing 474, ki leti od Londona do Singapurja.

POVEZANE KNJIGE