Zadnje ljubezensko pismo

Zadnje ljubezensko pismo - Jojo Moyes | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jojo Moyes
DIMENZIJA
8,20 MB
IME DATOTEKE
Zadnje ljubezensko pismo.pdf
ISBN
5380861184882

OPIS

Piše se leto 1960. Ko se Jennifer Stirling prebudi v bolnišnici, se ne spomni ničesar – ne tragične avtomobilske nesreče, po kateri se je znašla tukaj, ne svojega moža, niti tega, kdo je. Kot tujka v lastnem življenju v svojem domu brska za kakršnim koli namigom o svoji preteklosti, ko naleti na skrito pismo ljubimca, ki ji narekuje, naj pusti moža.Tako se začne Jenniferino napeto odkrivanje resnice o njenem življenju, ki bo še desetletja pozneje zaznamovalo številne usode. Morda bo tudi vam spremenilo pogled na ljubezen.

V besedilo moramo vnesti čustveni naboj, ki bo bralcu vzbudil strast in hrepenenje po pišočemu. Pismo mora biti pozitivno naravnano, lahko tudi z nekoliko pretiranimi, a umestnimi primerjavami vendar povsem iskreno. Priporočamo tudi njene druge uspešnice, kot sta Zadnje ljubezensko pismo in Skupaj.

dotis Založništvo in izdelava - Ljubljana : Mladinska knjiga, 2016 Jezik - slovenski ... Strokovni predmeti: Označevanje vodnikov ; Strokovni predmeti: Zapiski ; Strokovni predmeti: Karakteristika diode ; Strokovni predmeti: Vprašanja za 1. kontrolno ... Jojo Moyes: Zadnje ljubezensko pismo.

POVEZANE KNJIGE