Sladka Anina kuhinja

Sladka Anina kuhinja - Ana Žontar Kristanc | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ana Žontar Kristanc
DIMENZIJA
10,44 MB
IME DATOTEKE
Sladka Anina kuhinja.pdf
ISBN
4088782184456

OPIS

V knjigi je več kot 150 preizkušenih receptov in prav vsi imajo mojo osebno noto. Kadarkoli vas bo mikalo kaj speči, boste v kuharici zagotovo našli kaj zase, saj so v njej recepti, ki so primerni za vse letne čase, praznike, občutljivosti ... V njej boste našli poletno kategorijo,ki je polna sezonskega sadja, hladnih in osvežilnih sladic. Preprosto kategorijo, kjer so recepti za takrat, ko vas priganja čas. Brezglutensko kategorijo s 35 slastnimi recepti za vse, ki so občutljivi za gluten. Med njimi se jih veliko skriva tudi za tiste, ki imate težave z mlečnimi izdelki in jajci. Za primeren konec pa sta zadnji kategoriji namenjeni dnevom, ko se v Sloveniji največ peče, torej za praznike. V praznični kategoriji vas čakajo recepti z orehi, rožičem in še in še. Za vse, ki svojo ljubezen radi delite prek doma pripravljenih daril, pa sem strnila recepte za kar nekaj zanimivih domačih poslastic, ki jih lahko podarite. Knjiga vsebuje več kot 150 preizkušenih sladkih receptov v 5 kategorijah za vse možne sladke priložnosti: - preproste sladice - brezglutenske sladice - poletne sladice - praznične sladice - sladka darila

Ko je Ana spoznala Valterja, je kariero v diplomaciji zamenjala za kuharsko. Po letih potovanj, obiskov tujih restavracij in nabiranja izkušenj je ... Praznična kuhinja: naj se sladkanje nadaljuje! Termometer prikaže, kako vroč je članek.

;) Prav zato sem si želela izdati kuharico, ki vsebuje ogromno preizkušenih receptov za sladice, za prav vse okuse in različne priložnosti. ...Preberi več Jagodna torta sladka pravljica je bila pripravljena za moj sinčkov četrti rojstni dan.

POVEZANE KNJIGE