Roger Federer

Roger Federer - Chris Bowers | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Chris Bowers
DIMENZIJA
11,91 MB
IME DATOTEKE
Roger Federer.pdf
ISBN
5312419287443

OPIS

Kdo je največji? To se sprašujejo otroci na šolskih igriščih, odrasli pri pogovoru o legendarnih športnikih v baru, novinarji, ki poskušajo oceniti relativne uspehe posameznikov, in nešteti drugi.Od zmage na odprtem prvenstvu Francije in v Wimbledonu leta 2009 je teniški svet večinoma enoten, da je Roger Federer največji teniški igralec vseh časov. Toda kdo je Roger Federer? Od kod prihaja? In kako ga je pot do veličine izoblikovala?Biografija Rogerja Federerja se piše v presežnikih: prvi poklicni teniški igralec, ki je s turnirskimi nagradami zaslužil 8 milijonov dolarjev v eni sezoni; prvi, ki je osvojil deset ali več naslovov v treh zaporednih sezonah; prvi po dvajsetih letih, ki je dobil devetdeset dvobojev v sezoni; in prvi, ki je sedemnajstkrat zmagal na turnirjih za veliki slam.Odlično branje za vse športne navdušence!

Roger Federer led 5-2 in the first set on Thursday, but Novak Djokovic responded to reach his ... Storied success: A breakdown of Roger Federer's Doha and Dubai history. The Swiss is a three-time champion in Doha and an eight-time champion in Dubai. The latest tweets from @RogerFederer 8.1m Followers, 72 Following, 352 Posts - See Instagram photos and videos from Roger Federer (@rogerfederer) Roger Federer.

News. Roger Federer is the world's highest-paid athlete for the first time, thanks to an unmatched portfolio of lucrative endorsement deals. The biggest prize in his stable is Japanese apparel brand ... When Roger Federer returned from a lengthy layoff in 2017 at age 35, he won the Australian Open right away.

POVEZANE KNJIGE