Res sem srečna

Res sem srečna - Jessica Knoll | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jessica Knoll
DIMENZIJA
8,22 MB
IME DATOTEKE
Res sem srečna.pdf
ISBN
9397747262904

OPIS

Sveže, sočno in šokantno – fascinanten spoj Hudičevke v Pradi, Seksa v mestu in romana Ni je več.Ani FaNelli je v najstniških letih na prestižni zasebni šoli Bradley doživela šokantno javno ponižanje, zaradi katerega se je obupno želela spremeniti. Zdaj, ko ima glamurozno službo, drago garderobo in postavnega zaročenca iz stare ugledne družine, je čisto blizu popolnemu življenju, za katero je tako trdo delala.Toda Ani ima skrivnost.V njeni preteklosti je zakopanega nekaj, kar jo še vedno preganja – boleča skrivnost, ki grozi, da se bo prebila na dan in uničila vse.Ko se filmska ekipa odloči, da bo posnela njeno plat zgodbe izpred petnajstih let, ji začnejo stvari uhajati izpod nadzora …

Lahko pošljem tudi po pošti, stroške pošiljanja krije kupec. Pišem vam, ker rada prebiram vaše svetovalnice, saj se bo njih veliko naučim. Stara sem 23 let in imam problem, ki me zelo pesti.

O fantu, ki je iz ... Zelo sem hvaležna ljudem, da so me sprejeli kot pevko.« Leta 2013 nas je pevka s pesmijo Straight Into Love zastopala tudi na Evroviziji. »To je bila velika čast.

POVEZANE KNJIGE