Pečine

Pečine - Peter Nichols | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Nichols
DIMENZIJA
3,93 MB
IME DATOTEKE
Pečine.pdf
ISBN
3010068966428

OPIS

Roman Pečine se med slikovitimi pogledi na Sredozemsko morje in bujne oljčnike začne z nepričakovanim srečanjem in skrivnostjo. Kaj se je zgodilo leta 1948, da je tako nenadoma in za vedno ločilo mladoporočenca, ki nista nikdar več spregovorila, čeprav sta še naslednjih šestdeset let živela na istem otoku, Majorki? In kako je njuna zgodovina desetletja pozneje oblikovala ljubezensko življenje njunih otrok, ki si nista v sorodu? Kako je usmerjala odločitve sodobnega Romea in Julije? Pečine so dvojna ljubezenska zgodba o skrivnosti, ki je zaznamovala dve družini, štiri ljubimce in eno skupnost hotelskih gostov ob morju.Peter Nichols je napisal pronicljiv grenko-sladek, inteligenten in romantičen roman o tem, kako je lahko resnica, ki jo zgolj predpostavljamo in morda ni celotna zgodba, močna kot spona, vez in prepreka; in kako lahko eno napačno razumljeno dejanje nepopravljivo odmeva skozi desetletja.

Villa Kuk Marijan Katić Do pečine lahko pridemo na tri načine - s kopališča v Strunjanu ob njenem vznožju, od cerkve sv. Marije in Strunjanskega križa nad pečino ali iz Simonovega zaliva v Izoli ob vznožju pečine.

Wikipedia® je ... Pečine so dvojna ljubezenska zgodba o skrivnosti, ki je zaznamovala dve družini, štiri ljubimce in eno skupnost hotelskih gostov ob morju. Peter Nichols je napisal pronicljiv grenko-sladek, inteligenten in romantičen roman o tem, kako je lahko resnica, ki jo zgolj predpostavljamo in morda ni celotna zgodba, močna kot spona, vez in prepreka ... Pečine 54, Pečine 5283 Slap ob Idrijci Shrani.

POVEZANE KNJIGE