Mala obalna pekarna

Mala obalna pekarna - Jenny Colgan | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jenny Colgan
DIMENZIJA
8,47 MB
IME DATOTEKE
Mala obalna pekarna.pdf
ISBN
9815273038368

OPIS

Polly Waterford si skuša opomoči po uničujoči zvezi in propadlem poslu, zato odpotuje v zaspano obmorsko letovišče v Cornwallu, kjer nad zapuščeno pekarno najame majhno stanovanje.Dolge in samotne dni si zapolni s svojim najljubšim konjičkom – peko kruha. Tisto, kar ji je prej predstavljalo zgolj razvedrilo ob koncu tedna, nenadoma dobi nov pomen: Polly vsa svoja čustva prelije v oblikovanje pekovskih dobrot, ki postajajo vedno boljše in boljše. Z oreški in semeni, z oljkami in pikantno klobaso, z lokalnim medom (ki ga dobiva pri čebelarju Hucklu) ter z zalogami odločnosti in ustvarjalnosti, za katere sploh ni vedela, da jih ima, Polly peče in peče in peče ... In ljudje kmalu izvedo za to.Bo prav kruh, ki simbolizira življenje, popolnoma spremenil Pollyjin svet in pogled nanj? Si bo Polly upala odrezati svoj kos (užitkov) in začeti znova?Ljubezenski roman, začinjen z dobršno mero življenjskosti pa tudi humorja, bo očaral vse, ki prisegajo na dobro zgodbo in … slasten kruh. Zaradi obojega boste ob branju mlaskali od ugodja!

Problem pa, tako nazoren opis pekovskih podvigov, da prav zavonjaš svež kruh in potem ti naredi tak lušt, da greš po moko in kvas in...no, ni pa pametno in koristno po praznikih, ki so prinesli kakšno kilco gor. Vítejte na stránkách domácí pekárny Koupě pekárny - jak vybírat. Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou. NOVOSTI Mala obalna pekarna Jenny Colgan.

Nalezeno: 177 produkt ů. Gorenje BM1600WG ... Naše redakce porovnala nejlepší domácí pekárny, sepsala podrobné recenze domácích pekáren a také rádce Jak vybrat domácí pekárnu.

POVEZANE KNJIGE