Če ubiješ oponašalca

Če ubiješ oponašalca - Harper Lee | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Harper Lee
DIMENZIJA
10,13 MB
IME DATOTEKE
Če ubiješ oponašalca.pdf
ISBN
3708172073475

OPIS

In prav na tej ravni je Če ubiješ oponašalca uspešno in privlačno delo. Glavno dediščino romana lahko zato vidimo v odlični zgodbi, ob kateri nam po hrbtu zagomazijo mravljinci, razkošnem jeziku in vzdušju z junaki, tako živimi, da ne morejo umreti.« ... Ameriška pisateljica Harper Lee je leta 1960 vzbudila izjemno zanimanje s svojim prvim romanom Če ubiješ oponašalca, katerega prevod smo dobili že leta 1964 z naslovom Ne ubijaj slavca.

Delo pisateljice Harper Lee (1926) iz leta 1960 je ganljiva, s svojevrstnim humorjem začinjena pripoved z ameriškega juga v tridesetih letih dvajsetega stoletja, ki si jo je njena avtorica zamislila kot prepr... Če ubiješ oponašalca je prvenec avtorice Harper Lee, ki je izšel leta 1960. Za knjigo je leta 1961 prejela Pulitzerjevo nagrado za književnost, leto kasneje je bil po njej posnet film.

POVEZANE KNJIGE