Zimski poljub

Zimski poljub - Courtney Milan | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Courtney Milan
DIMENZIJA
9,87 MB
IME DATOTEKE
Zimski poljub.pdf
ISBN
9008495346591

OPIS

Lydia Charingford je vedno dobre volje, še zlasti med božičnimi prazniki. A naj se še tako nasmiha, nikakor ne more pozabiti mladostniške napake, ki bi jo zlahka pokopala. Strahotno skrivnost ji je sicer uspelo zadržati zase, a ena oseba vendarle pozna resnico iz tistih temni dni: doktor Jonas Grantham. Nobenega opravka noče imeti z njim … ali pa s ščemenjem v trebuhu, ki jo spreleti vsakič, ko se spogledata.Tudi Jonas Grantham ima skrivnost: že več kot leto dni je zaljubljen v Lydio. Zdaj je odločen, da bo strl njen odpor in jo osvojil. In skoval je krasen načrt. Ko se njegovi načrti vsaj ne bi tako pogosto izjalovili …

V seznam. Pošlji prijatelju. Zimski poljub Peljali smo mimo Domžal in po avtocesti do Celja, tam zašibali proti Vojniku in naprej do Zreč.

A naj se še tako nasmiha, nikakor ne more pozabiti mladostniške napake, ki bi jo zlahka pokopala. Strahotno skrivnost ji je sicer uspelo zadržati zase, a ena oseba vendarle pozna resnico iz tistih ... Oglejte si prvih 20 strani knjige: zimski_poljub.pdf »Do zadnje podrobnosti izpopolnjena ljubezenska zgodba, podprta z zgodovinskim ozadjem in natančno dodelanimi liki, tako glavnimi kot stranskimi, ter s pristno srečnim koncem.« - Dabney Grinnan Mehka vezava, 10,5 x 17 cm, 192 strani. Barış Arduç v seriji Tisti usodni poljub, ki jo lahko gledate na POP TV, igra Ömerja.

POVEZANE KNJIGE