Učinek dedinje

Učinek dedinje - Courtney Milan | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Courtney Milan
DIMENZIJA
7,73 MB
IME DATOTEKE
Učinek dedinje.pdf
ISBN
2868390960145

OPIS

Jane Fairfield ničesar ne naredi prav. V družbi vedno zine kaj napačnega – in pri tem ne skopari z besedami. Njene obleke so lahko še tako pregrešno drage, pa se nekako vedno izmuznejo modnim smernicam. Celo njena neizmerna dota ne pomaga, da ne bi bila tarča posmeha.In to je točno tisto, kar hoče. Storila bo čisto vse, celo tvegala javno ponižanje, dokler se bo lahko s tem izogibala poroki in sestri zagotovila varnost.Oliver Marshall mora vse narediti prav. Kot vojvodov nezakonski sin je odraščal v skromnih razmerah, zdaj pa je odločen, da bo malemu človeku pomagal do glasu in moči. Če stori en sam napačen korak, nikoli ne bo dobil priložnosti za uspeh. Nobene potrebe ni torej, da bi hitel na pomoč napačni ženski. Vsekakor ni nobene potrebe, da bi se vanjo zaljubil. Toda ljubka, pogumna Jane skriva nekaj, čemur se ne more upreti … pa čeprav bi bilo lahko to pogubno za oba.

Pošlji prijatelju. Prijavi napako. Učinek dedinje Zlovešči bratje: 3.

Redna cena: ... Oglejte si prvih 20 strani knjige: ucinek_dedinje.pdf »Zaplet je povsem življenjski, liki dodelani, napetosti ne manjka, pa vendar je knjiga tako zabavna, da se boste na ves glas smejali.« ... ucinek, dedinje, kiroja, daisy, anu elara, kms, avrora, galarna, hisa knjig, romance, romani, ljubezenski Učinek dedinje (-69 %) Učinek dedinje (-69 %) €12.99.

POVEZANE KNJIGE