Primer Inšpektorja Parkeljtona

Primer Inšpektorja Parkeljtona - Milan Petek Levokov | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milan Petek Levokov
DIMENZIJA
7,79 MB
IME DATOTEKE
Primer Inšpektorja Parkeljtona.pdf
ISBN
5432655279284

OPIS

Nekega dne je na glavno policijsko postajo poklical prestrašen ženski glas: »Lepo prosimo za pomoč, v naši ulici je tiger!« »V kateri ulici? Kdo kliče?« je skušal poizvedeti dežurni policist. »V Brezovi ulici,« je odvrnil roteči glas. »Pohitite, prosim, nujno je, gre za življenje ljudi – « Potem se je zveza prekinila. To je bilo vse. Takšen je začetek napete detektivske zgodbe za otroke, kjer je glavni junak inšpektor Parkeljton. V stilu slavnega angleškega detektivskega kolega, Sherlock...

Pristojno ministrstvo opozarja, da je danes povprečni avtomobil že 10 centimetrov daljši, kot je bil v obdobju sprejemanja normativov, in da bodo predvidoma že letos za zahtevano velikost parkirnih mest sprejeli nove ... Pošaljite ? kao sadržaj SMS poruke na m-parking broj zone u kojoj ste parkirali. O FILM DO 8 LET 1. SMRKCI.DVD 5, Krilati čarovnik / [created by Peyo].

slovenski (6) slovenski (6) Na razgovoru so ti povedali neto izplačilo za kakšnega inšpektorja, ki ima okrog 20 let ali več delovne dobe plus prevoz in prehrana. Pri nas začetnik (ki mora imeti najmanj visoko strokovno izobrazbo ali univerzitetno izobrazbo) s prevozom in prehrano, dobi ven okrog 800 do 900.

POVEZANE KNJIGE