Predaja hudiču

Predaja hudiču - Lorraine Heath | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lorraine Heath
DIMENZIJA
3,56 MB
IME DATOTEKE
Predaja hudiču.pdf
ISBN
1821327053763

OPIS

Vražji vojvoda na lovu za užitkom … Frannie Darling je odraščala na najnevarnejših ulicah Londona, obdana s tatovi in žeparji, pa tudi večjimi barabami. Čeprav je kljub težkemu otroštvu odrasla v izredno lepo žensko, ne želi imeti nobenega opravka z moškimi, ki hrepenijo po njej, ničvredneži, ki zahajajo v igralni salon, v katerem dela.Sama je sposobna skrbeti zase in sama se počuti popolnoma varno – varno, dokler v njen svet ne vstopi on in njeno življenje spet postane zelo nevarno.Z njo med rjuhe, ne pa tudi pred oltar. To si želi Sterling Mabry, osmi vojvoda Greystonski. Vendar Frannie sovraži arogantne aristokrate, ki jih zanima le lasten užitek. Zakaj torej misel na prepovedano srečanje z vražjim vojvodo v njej budi neukrotljivo poželenje? Njegovo željno telo kliče po sprostitvi … in pregrešni, čudoviti predaji.

- 2015 Število izposoj: 981 Sigla Naziv knjižnice Število izposoj; 1: 50225: Cankarjeva knjižnica Vrhnika Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] Prihajajo jesenske romance Vrtinec ljubezni. Pau lli n a.

11,99 ... Predaja hudiču - MV. Malopridneži St.

POVEZANE KNJIGE