Novo upanje po splavu

Novo upanje po splavu - Marjan Turnšek, ... [et al.] | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marjan Turnšek, ... [et al.]
DIMENZIJA
10,72 MB
IME DATOTEKE
Novo upanje po splavu.pdf
ISBN
2137997286774

OPIS

Mnenja strokovnjakov in osebne zgodbe staršev po umetni prekinitvi nosečnostiMati lahko v nosečnosti doživi veliko stisko, zaradi katere se odloči, da bo umetno prekinila svojo nosečnost. Odločitev za splav je ena najbolj zahtevnih in tragičnih odločitev, zato s seboj prinaša žalost, stres, občutke krivde in nevrednosti, depresijo. V knjigi strokovnjaki z različnih področij osvetljujejo okoliščine splava in kažejo pot upanja. Osebne zgodbe staršev, ki so se v preteklosti odločili za splav, pa pričajo o resnični teži te odločitve. Knjiga je pripravljena v sodelovanju z Zavodom Živ!m!

da bova imela še enega otroka. To preprosto vem in je le vprašanje časa,« je upanje ohranjal zvezdnik.

Mnenja strokovnjakov in osebne zgodbe staršev po umetni prekinitvi nosečnosti Mati lahko v nosečnosti doživi veliko stisko, zaradi katere se odloči, da bo umetno prekinila svojo nosečnost. Odločitev za splav je ena najbolj zahtevnih in tragičnih ... Novo upanje po splavu : mnenja strokovnjakov in osebne zgodbe staršev po umetni prekinitvi nosečnosti Ta stran uporablja JavaScript.

POVEZANE KNJIGE