Naprava za vsebino

Naprava za vsebino - Michael Bhaskar | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Bhaskar
DIMENZIJA
10,77 MB
IME DATOTEKE
Naprava za vsebino.pdf
ISBN
4258496509584

OPIS

Bralna znamenja so obvezno branje za vse, ki se s knjigami ukvarjajo ljubiteljsko ali strokovno. Zbirka knjig, ki jih morate prebrati, če hočete, da imajo vaše knjige smisel.Založništvo je v težavah. Založništvo je bilo zmeraj v težavah, vendar je današnja različica, ki jo prispeva digitalna preobrazba, nekaj prav posebnega. Splošni založniki prodajo vse manj in manj knjig, ki niso uspešnice, akademski se soočajo z zmanjševanjem denarja za izobraževanje in šolski se srečujejo z novimi in novimi načini podajanja znanja, ki ne vključujejo učbenikov. Vendar so se bili založniki od nekdaj prisiljeni prilagajati, in to še zmeraj počnejo. Bhaskarjeva študija pokaže, kaj so temeljne pristojnosti založnikov, in opozarja na njihove nove možnosti. Zgodovini založništva sledimo iz Nemčije petnajstega stoletja v Silicijevo dolino enaindvajsetega in spotoma na novo razumevamo medije in knjižne vsebine. Bhaskar pokaže, kako založništvo lahko preživi še eno krizo.Michael Bhaskar je direktor digitalnega založništva pri založbah Profile Books in Serpent’s Tail, raziskovalec knjižnih zakonitosti in avtor. Živi v Londonu.

Dva motorja - dve moči - vsak ustvarja do 8.000 pulzacij na minuto, za še globlje čiščenje. Odstrani 99,5% umazanij in sebuma ter odmrlih kožnih celic.

V napravo je vpeta 0,2 mm debela žica, ki se segreje na predhodno nastavljeno temperaturo in tali obdelovanec. Pri tem žica izdela točen in natančen rob brez nastajanja prahu ali nepravilnosti. Ceneje.si e-novičke s predstavitvijo kategorij izdelkov, zanimivimi ponudbami in nakupovalnimi nasveti ter pomembna obvestila uporabnikom .

POVEZANE KNJIGE