Larina cvetličarna

Larina cvetličarna - Ella Griffin | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Ella Griffin
Larina cvetličarna.pdf

Enainštiridesetletna Lara po izgubi še nerojenega otroka svoje življenje povsem obrne na glavo. Sledi šepetu svojega srca, pusti dobro plačano službo grafične oblikovalke in sredi Dublina odpre cvetličarno Cvet in rast, ki pa še zdaleč ni običajna prodajalna cvetlic: Lara je namreč prepričana, da lahko s cvetjem vsakdo izrazi svoja čustva ter tudi tisto, česar si sicer ne upa izreči, zato se cvetličarka predano posveča vsaki posamezni stranki.A v svoje delo je tako vpeta, da ne opazi, da je njen zakon vedno bolj podoben veneči roži, ki brez skrbne nege in ljubezni počasi vene in umira. Zaradi zastaranih, nikdar zaceljenih notranjih ran Lara znova doživi nekaj bolečih udarcev. In tu so še njene stranke, nekatere zahtevne in tudi muhaste, druge pa kot rožice potrebne pozornosti in ljubečega odnosa – prav vse pa so, kot se zdi, (usodno) povezane s priljubljeno cvetličarko.Bo Lari po vsem doživetem vendarle uspelo v življenje vnesti več vedrine? Se bo ob vseh znakih, ki ji prihajajo na pot med delom, znala ustaviti in zadihati, da bo lahko znova vzcvetela?Občutena ljubezenska zgodba priljubljene irske pisateljice je posuta z iskrivim slogom, dramatičnimi zasuki in dišečimi izbranimi cvetlicami!

Spletna cvetličarna je moj prvi izbor tudi v času karantene. Cvetje je vedno sveže in skrbno pripravljeno, predvsem pa zagotovo dostavljeno. Cvetličarna Čuš Svojim strankam nudimo izdelke in storitve, ki vas spremljajo skozi vse dogodke vašega življenja.

Ob porokah poskrbimo za dekoracijo in poročni aranžma, ob žalostnih trenutkih pripravimo žalno floristiko. Za vse ostale priložnosti pa aranžiramo darila, pripravimo tematske šopke, cvetlične aranžmaje ali pa vam ponudimo izbrane lončnice iz naše bogate ponudbe.