Kralj Aurum

Kralj Aurum - Katalin Kürti | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Katalin Kürti
DIMENZIJA
7,4 MB
IME DATOTEKE
Kralj Aurum.pdf
ISBN
7627386155056

OPIS

Pred vami je nenavadna, prav posebna knjižica; to je zbirka homeopatskih pravljic.Nekoč, pred davnimi časi, so na grajskem dvoru živeli dvorjani, poimenovani po homeopatskih zdravilih, ki so ustrazala njihovim osebnostnim značilnostim.V knjižici spoznamo neprevidno princesko Arnico, plaho dvorno spletično Gelsemium, kraljico Pulsatillo, kralja Auruma in mnoge druge.Obenem izvemo, zakaj je bolehala princesa Paladium in katere so bile nenavadne značilnosti dvornega uradnika Arsenicuma.Liki, ki nastopajo v pravljicah, poosebljajo lastnosti in težave, ki jih je mogoče učinkovito zdraviti z enako poimenovanimi homeopatskimi zdravili.Avtorica homeopatskih pravljic Katalin Kürti, izkušena homeopatinja in dolgoletna pediatrinja iz Madžarske, ima poseben talent, s pomočjo katerega lahko zapleteno vsebino predstavi na enostaven, razumljiv in zabaven način. Ta knjižica tako ni namenjena le zabavi, ampak tudi učenju in predstavlja prijetno kratkočasenje ter uporabno bralno izkušnjo za otroke in odrasle.

In Slovenia, it is the 14th most common surname: it is present throughout the country, but it is especially common in central and southern Slovenia.In Croatia, it is the 49th most common surname, also present throughout ... GRŠKI BAJESLOVNI JUNAK, ARTEMIDA GA JE SPREMENILA V JELENA, RAZTRGALI SO GA LASTNI PSI. Kategorije: grčija(pripadnost) Potrdi in nadaljuj Spletna stran uporablja piškotke.

Znani nosilci priimka. Alojz Kralj (*1937), elektrotehnik, univerzitetni ... Uzivajte u novom videu! ----- Ukoliko vam se video svidi bacite LIKE i PODELITE ga na drustvenim mrezamaa :D -----... Stanja: Bradavice.

POVEZANE KNJIGE