Doktor Proktor in konec sveta. Mogoče.

Doktor Proktor in konec sveta. Mogoče. - Jo Nesbø | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jo Nesbø
DIMENZIJA
8,94 MB
IME DATOTEKE
Doktor Proktor in konec sveta. Mogoče..pdf
ISBN
8794872460529

OPIS

Doktor Proktor in konec sveta. Mogoče. je tretja knjiga iz serije mladinskih fantazijskih romanov o doktorju Proktorju, ki jo odlikujeta prisrčno čudaštvo ter napeto, dinamično in zabavno branje, kjer dobro na koncu vedno premaga zlo.Vsi spremljajo najbolj vroče zborovsko tekmovanje na norveški televiziji. Pevsko tekmovanje je obnorelo pravzaprav vse, razen doktorja Proktorja, Lize in Bulleja, ki so preveč zaposleni, da bi lahko izgubljali čas z gledanjem televizije. Toda ko se začnejo dogajati čudne stvari in se ljudje - predvsem tisti, od katerih se pričakuje, da bodo ravnali odgovorno - začnejo nenavadno obnašati, trije prijatelji posumijo, da ne gre le za nedolžno televizijsko oddajo.So Norvežani hipnotizirani? Je človeštvo v nevarnosti? Ali trije prijatelji lahko zaustavijo vdor lunarnih kameleonov ali pa to pomeni konec sveta?

Ilustracije: Per Dybvig Prevod: Marija Zlatnar Moe Žanr: mladinski roman Narodnost: norveška književnost Tretja knjiga iz serije o doktorju Proktorju Doktor Proktor in konec sveta. Mogoče.

Jo Nesbo: Doktor Proktor in konec sveta. Mogoče.

POVEZANE KNJIGE