Do konca

Do konca - Mitja Gustinčič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mitja Gustinčič
DIMENZIJA
10,70 MB
IME DATOTEKE
Do konca.pdf
ISBN
2423317287778

OPIS

Tokrat Mitja Gustinčič, urednik revije motoSI prav res do konca ... Lahkotno večerno branje s številnimi anekdotami in prigodami iz motorizma in avtomobilizma, ki so se nabrale v njegovi novinarski karieri. Obljubljamo veliko smeha pa tudi kakšno malo manj zabavno razkritje izza kulis …

marca letos, bodo veljala vse do konca letošnjega leta. Do konca dni (trda vezava) Tiskaj; Za Hallie Hartley, mlado fizioterapevtko, ki se je odpovedala skoraj vsemu - celo ljubezenskemu življenju - zaradi svoje lepe svetlolase polsestre Shelly, je življenje vse prej kot lahko. Ko ji skrivnostni sorodnik zapusti hišo na Nantucketu, zato brez razmišljanja zbeži na čudoviti otok. Kacin: Do konca junija bomo precepili več kot 60 odstotkov prebivalstva Uredništvo • 1 minuta Do leta 2022 bomo vsi po vrsti še nosili maske, je povedal Jelko Kacin, ki jutri prihaja v Maribor, in odgovarjal tudi na vprašanja, povezana z domnevnim cepljenjem zdravih 50-letnikov. Do konca 2020 je bilo iz državnega proračuna izplačanih 52 odstotkov od treh milijard evrov evropskih kohezijskih sredstev, za 51 odstotkov je bilo certificiranih izdatkov, to pomeni, da smo v Bruselj naslovili skupno za toliko zahtevkov za povračilo iz evropskega v slovenski proračun, je razvidno iz poročila o črpanju evropskih kohezijskih sredstev v večletnem finančnem okviru 2014 ... Banke in hranilnice so do konca februarja na podlagi zakona, ki omogoča odlog plačila obveznosti kreditojemalcev, prejele 28.485 vlog kreditojemalcev.

Med ključnimi so podaljšanje subvencioniranja čakanja na delo vsaj do konca leta, mesečni temeljni dohodek za samozaposlene in ukrepi za skrajševanje čakalnih vrst v zdravstvu. Na pogorišču Mozirske koče na Golteh so se dopoldne srečali predstavniki Planinskega društva Mozirje, mozirske občine, Zavoda RS za varstvo narave in projektantka Darja Bezovnik Planovšek. Dogovorili so se, da bodo idejne zasnove nove Mozirske koče, saj je stara v sredo pogorela, naredili do konca tega meseca.

POVEZANE KNJIGE