Anika in njene skrinjice

Anika in njene skrinjice - Bina Šijanec | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bina Šijanec
DIMENZIJA
9,12 MB
IME DATOTEKE
Anika in njene skrinjice.pdf
ISBN
5878670132210

OPIS

Otrokom ponuditi vse tisto, kar jim omogoča, da postanejo odgovorni, pošteni, dobrosrčni in podjetno naravnani odrasli ljudje, je največ, kar jim lahko damo.Anika je naravnana k željam in ciljem namesto k oviram, k dosežkom namesto k napakam, k možnostim namesto k omejitvam ter k radovednosti in čudenju namesto k domnevam. Pomembno vlogo pri tem imata starša, ki jo podpirata in spodbujata pri njenih idejah.Anika na igriv in preprost način male in velike otroke spodbuja k skrbnemu ravnanju z denarjem s pomočjo svojih skrinjic, k vizualizaciji in dejavnemu uresničevanju svojih želja in ciljev, k prevzemanju odgovornosti zase, k ustvarjalnemu in podjetnemu razmišljanju ter delovanju z namenom ustvarjanja blaginje zase in za druge.

Kr COBISS.SI-ID 82646017 A si želite drugačne izkušnje preživljanja sobotnega dopoldneva? Želite bit v družbi pozitivnih ljudi, v stiku z Zamljo, zasadit rastlino, ki bo hrana za čebele, izkusit zvoke planetarnih gongov, afriško-slovenskih ritmov bobnov….plesnih gibov, spoznat: naravne materijale - kano, jogo, energjske kamne, majice, magnetke, slišat pravljico Anika in njene skrinjice, spoznat spontanost ... Lokalne novice in dogodki občine Lenart za vse, ki vas zanima, kaj je aktualno in kaj lahko počnete. Bodite na tekočem z lokalnimi novicami občine Lenart! Slovenski spletni imenik na Slowwwenia.com.

Skrinjice sta lepo zložila na poličko v Anikini sobi in ves denar, ki sta ga dobila, odkar je mala Anika privekala na svet, razporejala, kot sta načrtovala. Minevali so meseci in leta, včasih je bilo teže slediti ciljem, včasih laže, a na koncu se je Anika vendarle naučila dobro kupčkati.

POVEZANE KNJIGE