Afera pred božičem

Afera pred božičem - Eloisa James | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eloisa James
DIMENZIJA
9,58 MB
IME DATOTEKE
Afera pred božičem.pdf
ISBN
3871791077964

OPIS

Nekega čudovitega božiča lady Perdita Selby, ki jo prijatelji in družina poznajo kot Poppy, spozna moškega, za katerega misli, da ga bo večno ljubila. Vražje privlačni vojvoda Fletcher je popoln ulov za nedolžno, mlado, dih jemajoče lepo Angležinjo. Njuna poroka je najbolj romantična, kar jih je kadar koli videla. Štiri leta kasneje Poppy in vojvoda postaneta eden vidnejših parov visoke družbe … A za zaprtimi vrati iskrica njune ljubezenske zgodbe ugasne.Vojvoda je odločen, da noče izgubiti ženske, ki si jo še vedno želi, in da si bo mamljivo naklonjenost svoje očarljive žene priboril nazaj … Ter se v opojnih dneh prve ljubezni izkazal z zares pregrešnim zapeljevanjem.

Pristojni namestnik Jorg Kristijan Petrovič , ki je blizu desni politični opciji, namreč dlje časa ni želel odločiti o (ne)soglasju k osnutku poročila, zato je Vesel tik pred božičem ... Afera pred božičem; Eloisa James. Pustni kostum Pika Nogavička 2-3 let.

Pripoved se nato osredotoča na posledice tega odkritja, ki usodno vpliva na življenje vseh vpletenih. Zgodba prinaša v žanr romantičnih romanov dobrodošlo ... Serija: The Pleasures Trilogy, 2.knjiga Zvrst: ZG 14 * * * * ½ 32 vote Merkel: Trenutni ukrepi ne zadostujejo, strožje omejitve nujne še pred božičem Nemška kanclerka Angela Merkel je prepričana, da bodo morali še pred božičem sprejeti nove strožje ukrepe za zajezitev epidemije covida-19.

POVEZANE KNJIGE