Znajdi se!

Znajdi se! - Dan Marshall | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dan Marshall
DIMENZIJA
3,82 MB
IME DATOTEKE
Znajdi se!.pdf
ISBN
9948283525943

OPIS

Ste se že kdaj v naletu domačega mojstrovanja s kladivom nehote treščili po palcu?Je vaš sinko z voščenko v roki sklenil, da je Michelangelo, vaša dnevna soba pa Sikstinska kapela?Bi radi poslušali dobro glasbo, pa imate samo telefon in tulec toaletnega papirja?Te in številne druge vsakodnevne zagate bo rešil priročni vodnik ZNAJDI SE! ter odpravil majhne nevšečnosti, preden postanejo velike nadloge. Ilustrirani priročnik vam bo v pomoč, ko boste obupavali nad električnimi kabli, razkril vam bo domiselne metode kuhanja in še marsikaj drugega. Ne pozabite: če je življenjska pot prenaporna, SE ZNAJDITE!

Odpri galerijo. Ni konkretnih navodil in ne konkretnega seznama, ki bi pojasnjeval, katere aparate smejo obrtniki v času razsajanja koronavirusa popravljati.

Naj se podjetniki osredotočajo na svoj posel in močne plati, mi pa "porihtamo" birokracijo. ZNAJDI SE RAČUNOVODSTVO Te in številne druge vsakodnevne zagate bo rešil priročni vodnik ZNAJDI SE! ter odpravil majhne nevšečnosti, preden postanejo velike nadloge.

POVEZANE KNJIGE