Pokliči me

Pokliči me - Julie Kenner | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julie Kenner
DIMENZIJA
6,38 MB
IME DATOTEKE
Pokliči me.pdf
ISBN
2951057831204

OPIS

Vsemu se lahko upre. Samo njemu ne. Nadaljevanje vroče trilogije Stark.»Nikoli nisem nikogar spustila blizu. On je edini, ob komer sem se kdaj počutila živo.«Ledeni kraljici Sylvii Brooks, poslovni sekretarki Damiena Starka, se svet obrne na glavo, ko v njeno življenje vstopi karizmatični Jackson Steele. Oba preganjajo skrivnosti iz preteklosti, na katere sta se odzvala, kakor sta vedela in znala. Sylvia tako, da je življenje povsem podredila strogi disciplini in se zaprla pred svetom, tudi pred moškimi. Jackson Steele pa si tisto, kar želi, preprosto vzame …»Ljubitelji skrivnostnih, pretresljivih in intenzivnih ljubezenskih zgodb boste oboževali to knjigo.«- RT Book ReviewsJ. Kenner je izdala že več kot 40 romanov, novel in kratkih zgodb pod različnimi imeni in v različnih žanrih. Za svoje delo je bila večkrat nagrajena. Svetovna uspešnica trilogija Stark, ki je očarala tudi slovenske bralce, je izšla v več kot 20 državah in se uvrstila na sam vrh najbolje prodajanih knjig.

Če ste na obisku v naši ne-angleški različici in želite videti angleško različico Pokliči Me, se pomaknite navzdol do dna in videli boste pomen Pokliči Me v angleškem jeziku. Upoštevajte, da se kratica CMB pogosto uporablja v industrijah, kot so bančništvo, računalništvo, izobraževanje, finance, vladne in ... "Pokliči me po svojem imenu je mojstrsko delo po zaslugi natančnosti njegovih detajlov.

Pokliči me Julie Kenner Prvi del trilogije Stark International. Vsemu se lahko upre.

POVEZANE KNJIGE