Dekle z vsemi darovi

Dekle z vsemi darovi - M. R. Carey | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
M. R. Carey
DIMENZIJA
9,73 MB
IME DATOTEKE
Dekle z vsemi darovi.pdf
ISBN
8927588202258

OPIS

Ni vsak dar blagoslov.Melanie je zelo posebna deklica. Vsako jutro potrpežljivo čaka v svoji celici, da jo odpeljejo k pouku. Ko pride na vrsto, ji narednik s pištolo pomeri v glavo, njegova moža pa jo z jermeni zvežeta na invalidski voziček. Prepričana je, da je ne marajo. Pošali se, da ne grize, vendar se nikoli ne zasmejijo.Združeno kraljestvo pretrese skrivnostna okužba, ki ljudi spreminja v krvoločne zombije. Edino upanje na zdravilo se zdi skupina okuženih otrok, ki se na virus odzivajo drugače, zato jih znanstveniki zadržujejo na vojaškem oporišču in preučujejo. Toda nekega dne stvari uidejo nadzoru …

R. Carey Knjiga je kot nova! Žepna knjiga Učila, 2015 Poštnino plača kupec / osebni prevzem Dekle z vsemi darovi v kinih od 10.

Friday, January 27, 2017 at 7:00 PM - 11:00 PM UTC+01. More than a year ago.

POVEZANE KNJIGE